فروش ۵ نوع روغن زیتون تولیدی کارخانجات
فهرست مطلب
فروش ۵ نوع روغن زیتون تولیدی کارخانجات
این روزها تقریبا در کابینت همه آشپزخانهها روغن زیتون یافت می شود. اما بسیاری از خریدارن این روغن از نحوه تولید و خواص روغن زیتون اطلاعی ندارند.
بیشتر افراد این تصور را دارند که تنها یک روش تولید برای روغن کشی از زیتون وجود دارد و فقط روغن زیتونی را مرغوب میدانند که در تولید آن از هیچگونه مواد شیمیایی استفاده نشده باشد.
انواع مختلف این روغن با توجه به نحوه روغنکشی، میزان پروکسید و اسیدیته و مواد افزودنی موجود در آن در کارخانه تولید روغن زیتون استخراج می شود.
۵ نوع روغن زیتون تولید شده در کارخانجات تولید شده و به فروش میرسند عبارتند از:
- روغن زیتون فرابکر
- روغن زیتون بکر
- روغن زیتون معمولی
- روغن زیتون تصفیه شده
- روغن زیتون پومیس
در این مطلب در مورد این تفاوت ها و خواص این ۵ نوع روغن زیتون تولیدی کارخانجات توضیح می دهیم.
جهت خرید روغن زیتون خالص و خرید انواع روغن های گیاهی اصل و ارگانیک به صورت عمده با ما تماس بگیرید.
روغن زیتون فرابکر
در بازار روغن زیتون فرابکر به روغن زیتون فوق بکر نیز نیز مشهور است و به عنوان با کیفیتترین نوع روغن زیتون شناخته میشود.
این روغن زیتون به صورت مستقیم از بهترین ، باکیفیتترین و تازهترین نوع میوه زیتون بر اثر فشرده شدن و بدون استفاده از حلالهای شیمیایی به دست میآید و عطر و طعم بسیار دلپذیری دارد و حداکثر میزان اسیدیته آن ۰٫۸ گرم در هر ۱۰۰ گرم روغن است.
طعم اصیل زیتون را میتوان در آن به وضوح حس کرد، عطر و طعم آن متفاوت است و وقتی طعم آن را می چشید انتهای مزه اش به تندی ختم می شود که در واقع تفاوت آن با نوع تقلبی در همین مورد است.
با مصرف روغن زیتون فرابکر اصل انتهای گلو احساس تلخی، تندی و تیزی شدید ایجاد شده و سپس طعم آن ملایم و مطبوع میشود.
عطر و طعم این روغن تند و تیز بوده و مانند زیتون طبیعی است و نمیتوان مقدار زیادی از آن را میل نمود. از نظر ظاهری نیز رنگ تیرهتری نسبت به سایر روغنهای زیتون دارد.
تمامی مواد معدنی ، ویتامینها و سایر مواد مغذی موجود در زیتون در این روغن موجود است و نسبت به انواع دیگر روغن زیتون اسید اولئیک کمتری دارد و دلیل آن هم شیوه استخراج روغن از زیتون است.
شیوه تولید آن به گونهای است که وقتی شما روغن تولید شده را مصرف می کنید طعم واقعی زیتون را احساس خواهید کرد و بیشتر برای تهیه سسها و غذای سرد از آن استفاده میشود.
از نظر کیفیت در بالاترین سظح قرار دارد و اغلب در درمان بیماریها کاربرد دارد.
برای استخراج این روغن از هیچ گونه مواد شیمیایی یا حرارتی استفاده نشده است و رنگ آن سبز طلایی می باشد.
فروش روغن زیتون فرابکر اصل و فرروش عمده انواع روغن های گیاهی اصل و ارگانیک بدون واسطه در روغن کده
روغن زیتون بکر
در این روش برای استخراج روغن از میوه زیتون از گرما و مواد شیمیایی استفاده نمی شود و هیچگونه فراوری به جز شستشو، صاف کردن و جداسازی بر روی آن انجام نشده باشد.
همچنین تا حدودی میتوان گفت که این روغن تصفیه شده نیست و از نظر خواص در بالاترین سطح کیفیت قرار دارد.
این نوع روغن از پرس مستقیم زیتون ها بدون هیچگونه مواد شیمیایی به دست میآید.
زیتون های کاربردی در این نوع روغن همگی تازه و یکدست نیستند.
این روغن دارای خلوص و طعم واقعی زیتون است و تا حد زیادی به روغن فرابکر تشابه دارد و تفاوت این دو نوع روغن در این است که روغن زیتون بکر دارای میزان اولئیک اسید بیشتری است و از طرفی طعم ملایم تری هم دارد و اغلب برای مصرف خوراکی و استفاده در انواع سالاد از آن استفاده میشود.
جهت خرید روغن زیتون خالص به صورت عمده و اطلاع از قیمت انواع روغن های گیاهی اصل و ارگانیک با ما تماس بگیرید.
روغن زیتون معمولی
پس از تولید روغن زیتون بکر ، زیتونهای پرس شده را دوباره تحت فشار قرار میدهند و روغنی که از آخرین مرحلهی روغنگیری به دست میآید روغن زیتون معمولی نام دارد.
این روغن زیتون را با استفاده از مواد شیمیایی و فرآیندهای حرارتی تولید می کنند و کیفیت آن از دو نوع دیگر کمتر میباشد.
رنگ این نوع روغن زیتون روشنتر و شفافتر بوده و اولئیک اسید موجود در آن حدود ۳ تا ۴ درصد می باشد و بیشترین کاربرد آن در پخت و پز میباشد.
برای تهیه این روغن از مواد شیمیایی و فرآیندهای حرارتی استفاده شده است. کیفیت آن از روغن زیتون فوق بکر کمتر است. رنگ روشنتر و اولئیک اسید بیشتری (۳-۴ درصد) دارد و برای اهداف پخت و پز مناسب میباشد و طعم خاصی ندارد.
جهت اطلاع از قیمت روغن زیتون خوراکی اصل و خرید انواع روغن های گیاهی خالص و ارگانیک به صورت عمده با ما تماس بگیرید.
روغن زیتون تصفیه شده
این روغن در کشور ما به روغن زیتون بی بو نیز معروف است.
این روغن از تصفیه روغن زیتون بکر یا فرابکر به دست آمده و شیوه تولید آن به گونهای که سبب تغییر در ساختار اولیه گلیسریدی آن نشده باشد و میزان اسیدیته آن نباید بیشتر از ۳ گرم در هر ۱۰۰ گرم باشد.
در حین بیبو شدن این نوع روغن برخی ترکیبات مفید زیتون از دست رفته و کیفیت آن به مراتب پایینتر از دیگر انواع روغنهای زیتون است.
امروزه خرید روغن زیتون بی بو رشد زیادی داشته است. از آن بیشتر برای پخت و پز و سرخ کردن غذا استفاده میشود چرا که دارای خواص زیتون بوده و با توجه به فراوانی روغنهای پالم در بازار مردم ترجیح دهند غذاهای خود را با این نوع روغن طبخ و تهیه کنند.
تصفیهی روغن زیتون در ایران به مراتب خیلی کم است و اغلب از روغن زیتون های وارداتی بدون بو استفاده میشود.
جهت اطلاع از قیمت انواع روغن زیتون در بازار و خرید انواع روغن های گیاهی اصل و ارگانیک به صورت عمده با ما تماس بگیرید.
روغن زیتون پومیس
روغن تفاله زیتون که در بازار به روغن پومیس pomace معروف است و از روغن گیری تفاله ی زیتون به دست میآید.
در تولید این نوع روغن، طی مراحل مختلف شیمیایی حلال های هگزان فراوانی به تفاله ی باقی مانده سایر روغنها اضافه کرده و سپس تحت حرارت بالا، روغن باقی مانده را از آنان خارج میکنند.
در انتهای این پروسه روغن خروجی تصفیه میشود و هگزان از آن جدا می شود.
این نوع بدترین نوع روغن زیتون روغن بوده و از نظر متخصصین دارای ارزش غذایی بسیار پایینی است.
در واقع روغنهای پومیس در دسته روغن خوراکی به شمار نمی روند و جهت مصرف صنعتی تولید شدهاند و در بسیاری از صنایع آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار میگیرد.
با توجه به بالا بودن نقطه دود این روغن و شباهت ترکیبات اسیدهای چرب موجود در آن با روغن زیتون و همچنین قیمت بسیار پایین آن نسبت به نمونههای بکر و فرابکر، متاسفانه برخی سودجویان آن را به اسم روغن زیتون خوراکی به فروش میرسانند و سلامت مصرف کنندگان آن را به خطر می اندازند.
چراکه حلالهای هگزان موجود در آن، احتمال بروز سرطان را افزایش میدهد.
لذا آگاهی و اطمینان از روغن زیتون خریداری شده ، باعث می شود سلامت خانواده و جامعه حفظ شده و سودجویان نتوانند روغنهای بی کیفیت و سرطانزا را به خاطر عدم آگاهی در اختیار مردم و مصرف کنندگان آن قرار دهند.
جهت خرید عمده روغن زیتون خالص و اطلاع از قیمت انواع روغن های گیاهی اصل و ارگانیک با روغن کده تماس بگیرید.