سه شنبه , ۳۱ فروردین ۱۴۰۰

فروش عمده روغن مورینگا اصل

فروش عمده روغن مورینگا

فروش عمده روغن مورینگا اصل به دلیل خواص فوق العاده‌ای که دارد به میزان چشمگیری در حال افزایش است.

این روغن دارای ویتامین‌ها؛ آنتی اکسیدان‌ها و مواد مغذی فراوانی است که می‌تواند نیازهای اساسی پوست شما را تامین کند.

اگر پوست سر شما ترک خورده یا خشک شده است؛

استفاده از این روغن سبک و نرم سبب رطوبت پوست سر شما شده و موهای شما را محکم می‌کند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد این محصول به عنوان یک مرطوب کننده بسیار عالی در تولید و ساخت لوازم آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

فروش عمده روغن مورینگا و فروش انواع روغن‌های گیاهی اصل و ارگانیک، مستقیم از تولید کننده در روغن کده

فروش روغن مورینگ اصل به صورت عمده در روغن کده

دلایل فروش روغن مورینگا

همانطور که گفتیم فروش روغن مورینگا به دلیل کاربرد زیاد آن است.

از جمله کاربردهای این روغن عبارتند از:

  • آب‌رسانی پوست
  • ضد پیری
  • جوان‌سازی
  • پاک‌سازی و زیبایی پوست
  • رفع لکه‌های تیره و جوش‌های صورت
  • ترمیم ترک پاشنه پا
  • جلوگیری از شوره سر
  • درخشان کردن موی سر
  • ترمیم پوست آسیب دیده
  • بهبود سوختگی و بردگی‌ها و ….

هر کدام از فواید این محصول به تنهایی می‌تواند در فروش عمده روغن مورینگا موثر باشد.

این محصول بی‌نظیر کمک شایانی به تغذیه انواع پوست کرده و در متعادل سازی پوست بسیار موثر است.

فروش روغن مورینگا در فروشگاه‌های معتبر صورت می‌گیرد و شما می‌توانید به راحتی این محصول را خریداری و از آن استفاده کنید.

جهت خرید عمده روغن مورینگا و اطلاع از قیمت انواع روغن‌های گیاهی اصل و ارگانیک، بدون واسطه با ما تماس بگیرید.

فروش عمده روغن مورینگا اصل

روغن مورینگا چیست؟

روغن مورینگا از دانه‌های Moringa oleifera ، یک درخت کوچک بومی در کوه‌های هیمالیا گرفته شده است.

تقریباً از تمام قسمت‌های درخت مورینگا ، از جمله بذر، ریشه، پوست، گل و برگ آن، می‌توان برای اهداف صنعتی یا دارویی استفاده کرد.

حتما بخوانيد:  قیمت فروش عمده روغن زیتون

به همین دلیل ، گاهی از آن به عنوان “درخت معجزه” یاد می‌گردد.

با توجه به شکل غلافهای بذر آن ، درخت طبل نیز نامیده می‌شود.

دانه‌های مورینگا دارای روغن زیادی هستند و حاوی بسیاری از ترکیبات غذایی از جمله چربی‌های اشباع نشده تک ، پروتئین ، استرول‌ها و توکوفرول‌ها هستند.

روغن مورینگا از طریق فرآیندهای صنعتی مختلفی از جمله استخراج با حلال و پرس سرد تولید می‌شود.

این ماده به عنوان یک روغن خالص و همچنین ماده اولیه در در محصولات پوست و مو است.

جهت اطلاع از قیمت روغن مورینگا اصل و خرید عمده انواع روغن‌های گیاهی اصل و ارگانیک، بدون واسطه با ما تماس بگیرید.

خرید عمده روغن مورینگا اصل

پیشینه خرید و فروش روغن مورینگا

خرید و فروش روغن مورینگا از قرن‌ها پیش متداول بوده است.

روغن مورینگا از دوران باستان به عنوان یک داروی سنتی و به عنوان یک ماده آرایشی موضعی استفاده می‌شده است.

امروزه روغن مورینگا برای طیف وسیعی از مصارف شخصی و صنعتی تولید می‌شود.

روغن مورینگا برای پخت و پز، سرشار از پروتئین و اسید اولئیک و چربی‌های سالم است.

البته هنگامی که این روغن برای پخت و پز استفاده می‌شود، جزو روغن‌های گران قیمت محسوب می‌شود.

روغن مورینگا در صورت استفاده موضعی به عنوان ماده پاک کننده و مرطوب کننده پوست و مو ، استفاده می‌گردد.

آنتی اکسیدان بتا-سیتوسترول، یک فیتوسترول است که در روغن مورینگا موجود بوده و می‌تواند فواید آنتی اکسیدانی و ضد دیابتی باشد داشته باشد، اگرچه برای تأیید این موضوع تحقیقات بیشتری لازم است.

روغن مورینگا حاوی چندین ترکیب مفید بوده که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند.

این روغن هم به صورت خوراکی و هم به صورت موضعی استفاده می‌شود.

جهت خرید روغن مورینگا اصل و اطلاع از قیمت انواع روغن‌های گیاهی خالص و ارگانیک، بدون واسطه با ما تماس بگیرید.

فروش روغن مورینگا به دلیل خواص درمانی آن

شما می‌توانید علاوه بر مصارف دیگر برای پخت و پز نیز از این روغن استفاده کنید.

حتما بخوانيد:  خرید عمده روغن مورینگا اصل

این روغن کاملا گیاهی سلامت مغز را تضمین کرده و در محافظت از کبد نقش موثری دارد.

علایم دیابت را کاهش داده و از سیستم قلبی عروقی محافظت می‌کند.

این محصول سیستم ایمنی بدن را به خوبی تقویت کرده و در رفع سوء تغذیه کودکان بسیار مفید است.

خاصیت ضد عفونی کننده بودن آن کمک می‌کند اندام‌ها سالم بمانند.

تمام این خواص دست به دست هم داده تا فروش روغن مورینگا اصل نسبت به سایر روغن‌ها بی‌سابقه باشد.

فروش روغن مورینگا و فروش عمده انواع روغن‌های گیاهی اصل و ارگانیک، مستقیم از تولید کننده در روغن کده

خرید روغن مورینگا به صورت عمده در روغن کده

روغن مورینگا برای چه مواردی استفاده می‌شود؟

روغن مورینگا را می‌توان به صورت زیر استفاده کرد:

  • برای پخت و پز و سرخ کردن.
  • به صورت روغن ضروری (essential oil) و استفاده موضعی روی پوست و مو.
    همیشه قبل از استفاده هر روغن ضروری را با روغن حامل رقیق کنید.
  • ترکیب در محصولات مراقبت از پوست و مو مانند صابون گیاهی ، شامپو ، تونر آبرسان ، روغن ماساژ و نرم کننده مو.

مشخص کنید این روغن حامل است یا روغن ضروری.

دقت کنید روغن خریداری شده یک روغن پرس سرد است یا یک روغن ضروری (اسانس طبیعی).

مانند هر روغن ضروری (اسانس طبیعی)، اسانس گیاهی مورینگا نیز باید قبل از استفاده موضعی با روغن حامل مخلوط شود.

اسانس مورینگا ممکن است خوراکی نباشد و نباید از آن به صورت خوراکی استفاده شود.

برای طبخ غذا روغن پرس سرد استفاده کنید.

برخی از کارخانجات برای تولید روغن مورینگا از طریق استخراج با حلال استفاده می‌کنند که خوراکی نیست.

اگر قصد دارید از روغن مورینگا برای پخت و پز یا به صورت موضعی روی پوست استفاده کنید ، به دنبال روغنی باشید که با پرس سرد استخراج شده و ارگانیک باشد.

همچنین به دنبال تولید کننده ای باشید که در زمینه تهیه و تولید روغن‌های گیاهی ماهر باشد.

به رنگ روغن و شفافیت آن نگاه کنید. به دنبال روغنی باشید که رنگ آن زرد کم رنگ باشد و کمی بوی بادام زمینی داشته باشد.

جهت اطلاع از قیمت روغن مورینگا و خرید عمده انواع روغن‌های گیاهی اصل و ارگانیک، بدون واسطه با ما تماس بگیرید.

خرید روغن مورینگا اصل

خرید روغن مورینگا اصل برای پوست و مو

دقت کنید روغن مورینگا را از فروشگاهی مطمئن و معتبر خریداری کنید. روغن تقلبی می‌تواند به شدت تاثیر منفی برای پوست و موهایتان داشته باشد.

حتما بخوانيد:  فروش روغن نارگیل خوراکی در تهران

برای استاده بعد از خرید، ترکیب زیر را آماده و استفاده کنید:

روغن‌ها را در یک بطری شیشه ای با هم مخلوط کرده سپس ترکیب را به موها بمالید ، و ریشه‌ها را ماساژ دهید.

روی موها را بپوشانید و بگذارید یک شب بماند، سپس با شامپو موها را شسته و حالت دهید.

همچنین می‌توانید قبل از استفاده ، این مخلوط را کمی گرم کنید. گرم بودن سبب جذب بهتر ترکیب می‌شود.

برای پوست نیز می‌توانید از این ترکیب استفاده کنید. برای تغییر رایحه ، اسانس های طبیعی مختلف را امتحان کنید و به آرامی با پوست خود روی صورت یا بدن ماساژ دهید.

ماندگاری روغن مورینگا نسبتاً طولانی و تا حدود ۱ سال است. با این حال ، باید روغن را در محیط تاریک و خشک نگهداری کنید.

بخاطر داشته باشید که روغن مورینگا فقط از دانه‌های آن است نه از برگ‌ها یا گل‌های آن.

فروش روغن مورینگا به صورت عمده و فروش انواع روغن‌های گیاهی اصل و ارگانیک، مستقیم از تولید کننده در روغن کده

فروش عمده روغن مورینگا اصل برای پوست و مو

    جهت خريد و فروش انواع روغن و اسانس گياهی اصل و ارگانيك با ما در ارتباط باشید:

    روغن كده
    راه های ارتباطی :
    شماره تلفن : 22475793-021
    فروش عمده : 09125203881
    خرده فروشی : 09396233197
    پيج اينستاگرام : roghanessans@
    كانال تلگرام : iroil20@
    پست الکترونیکی : oil20@info.ir
    قبلی خرید عمده اسانس طبیعی ژرانیوم
    بعدی خرید عمده روغن ذرت به صورت فله

    مطلب پیشنهادی

    قیمت روغن مورینگا اصل

    خرید عمده روغن مورینگا اصل

    خرید عمده روغن مورینگا اصل با توجه به پیشرفت تکنولوژی و عوامل محیطی گوناگون که …

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    جهت اطلاع از تخفیفات اینستاگرام ما را دنبال کنید

    آموزش ساخت انواع روغن بهمراه توضیح خواص آنها
    close-link
    ورود به واتساپ
    1
    www.Oil20.ir
    سلام.
    چطور می تونم كمكتون كنم؟